Griepcampagne 2020

De jaarlijkse griepcampagne is klaar om van start te gaan.  Patiënten die tot de risicogroep behoren, zullen nog voor 1 oktober een uitnodigingsbrief met voorschrift ontvangen. In tijden van Covid-19 is het belangrijk dat personen die behoren tot de risicogroep, zich zeker laten vaccineren tegen de griep. 

Dit jaar zijn er door COVID-19 wat aanpassingen moeten gebeuren.

De vaccins zullen geplaats worden door 4 professionals op 2 vaccinatiedagen, nl

  • 7/11/2020
  • 21/11/2020

We werken enkel op afspraak. U kan deze online maken via de startpagina “MAAK AFSPRAAK”. Onder “griepcampagne 2020” drukt u op de knop “Maak afspraak” om zo in de griepagenda te komen. U kan ook een afspraak telefonisch maken met het secretariaat op het telefoonnummer 014/56.32.13

We verzoeken u vriendelijk om U enkel op deze dagen te laten vaccineren om zo de normale werking van de praktijk niet in het gedrang te brengen.

Als u tegen dan nog geen brief ontvangen hebt, gelieve dit dan even te melden aan het secretariaat zodat we er één kunnen versturen. 

Patiënten die niet behoren tot de risicogroep kunnen pas een voorschrift voor het griepvaccin ontvangen vanaf 15 november. Dit is bepaald door de overheidsinstanties in het kader van Covid-19.