Opleidingspraktijk

Onze huisartsenpraktijk is een opleidingspraktijk geworden. Hierdoor kunnen we vanaf heden een huisarts-in-opleiding (haio) opleiden.

Vanaf 1 oktober verwelkomen we Dr. Sysmans Elise. Ze is een gediplomeerde arts in haar eerste jaar huisartsenopleiding. Zij zal ons team komen versterken voor 1 jaar.

Een huisarts-in-opleiding (haio) is een gediplomeerde arts die zich drie jaar specialiseert in de huisartsgeneeskunde in verschillende aangestelde praktijken. De haio is betrokken bij alle activiteiten van deze praktijk en overlegt dagelijks met de praktijkopleider (Dr. Bart Van Tilborgh). Op deze manier blijft uw huisarts permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd.

Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidingstechnieken mee op te volgen. De aanwezigheid van een haio betekent dan ook een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van deze huisartsenpraktijk.

Met vragen/opmerkingen hierover kan u altijd terecht bij de haio en bij uw huisarts.