Raadplegingen

Wij werken enkel op afspraak, zowel bij de dokters als bij de praktijkassistente.

We hebben nog steeds een patiëntenstop. U kan dus enkel een afspraak maken in onze praktijk als u in ons patiëntenbestand staat. Voor pasgeborenen en nieuwe partners maken we wel een uitzondering. Bij een eerste consult, zullen we uw gegevens in de agenda plaatsen waardoor u wel kan inloggen.

Bij de artsen zijn er 2 soorten afspraken:

  • routine consult: deze afspraakmomenten kan je dagen vooraf inboeken. Hier kan je komen voor controles en met niet dringende problemen.
  • dagafspraak ziekte: deze afspraakmomenten komen pas vrij 12u voor hun tijdstip. Ze zijn bedoeld voor de acute problemen en zieken (wel niet covid-19-symptomen).

Bij de arts/haio kan u terecht met uw medische problemen. Voor alle verpleegkundige problemen dient u een afspraak te maken bij de praktijkassistente. U kan bij haar terecht voor maandelijkse/jaarlijkse controles, diabetesopvolging, bloedafname, wondzorg/verwijderen van hechtingen, vaccinaties, bloeddrukopvolging, terugkerende voorschriften, wratjes, oren uitspuiten. We vragen U dit zoveel mogelijk te respecteren zodat de artsen voldoende tijd hebben om alle zieken te zien. 

Indien u met meerdere personen komt, dient u meerdere afspraken te maken.

We vragen dat patiënten die overdag kunnen, zoveel mogelijk ook dan komen zodat de werkende / schoolgaande personen ook terecht kunnen.

Neem steeds uw ID-kaart mee.

We vragen u uitsluitend met bancontact te betalen.

Indien alle plaatsen online bezet zijn en u hebt een dringend probleem, gelieve contact op te nemen met het secretariaat of met de arts op het telefonisch consult.